JV Cosmetics AHC Sensitive® ajándékminta

Optimális hatás erős izzadás esetén, érzékeny bőrre

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
 • Ideális erős a hónalj, a hát, a nyak, stb erős izzadása esetén
 • Extra erős , mégis gyengéd
 • Érzékeny bőrtípusra
 • JV Cosmetics ®

Hasonló termékek:

JV Cosmetics AHC Sensitive®

Leírás

AHC Sensitive®

Bőrbarát és hatékony izzadásgátló a különösen érzékeny bőrre

Az izzadás a szervezet teljesen természetes funkciója hőtermelés esetén, mivel ilyenkor hőszabályozás történik. A szervezet ugyanis izzadással vezeti el a felesleges hőt. Az izzadásnak vízháztartás szabályozó szerepe is van. Eltekintve a külső klimatikus körülményektől és fizikai állapottól különböző okok vezethetnek az erős izzadáshoz és a kellemetlen testszaghoz. Ilyen lehet például a mentális stressz (szorongás, izgatott lelki állapot, érzelmi kiegyensúlyozatlanság, stb.) A fokozott izzadás számos esetben kellemetlen testszaghoz vetethet, amely eluralkodhat szinte a teljes testen. Az érintett főbb testfelületek közé tartozik az ágyék, a hónalj, a mellkas, és a lábujjak közötti tér. A mindennapi életben - különösen a munkahelyen – igen kellemetlenné válhat az erős izzadás és az azzal járó kellemetlen testszag.

AHC Sensitive ® izzadásgátló hatására csökken a verejtékezés a bőr felületén, mivel ideiglenesen beszűkíti a verejték pórusokat. Az AHC Sensitive ® termékkel kezelt érintetteknél jelentősen csökken az izzadás, sőt átmenetileg akár meg is szűnhet. A verejtékmirigyek tevékenysége természetes módon csökken. Az izzadás csökkentése nem befolyásolja a testhőmérsékletet, mivel a szervezet elegendő párologtatási testfelszínnel rendelkezik. Az AHC Sensitive ® termék kiváló összetevőkből áll, ezért garantált a hatékonysága.
Az AHC Sensitive ® termék parabénmentes, triklozánmentes és parfümösszetevőket sem tartalmaz.

Alkalmazási területek:

 • hónalj
 • talp és tenyér
 • hát
 • has és mellkas
 • homlok és nyak
 • könnyű és biztonságos használat

A kiváló minőségű összetevőkről

 • A Salvia officinalis (zsálya) hatékony a túlzott mértékű izzadás esetén, kiváló frissítő hatású
 • Unsea barbata (szakállas zuzmó) ismert erős anti-bakteriális hatásáról, valamint gyulladáscsökkentő hatásáról, természetes orvosság,
 • Eugenia cariophyllus (szegfűszeg) gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású

Alkalmazási javallat: A kezelés első 3- 5 napján egy enyhén nedves vattával kenje be a kívánt felületet, vagy közvetlenül ujjbeggyel is felviheti papírvékonyan kb. 15-20- alkalommal. Az első 3 - 5 napon minden este ismételje meg ugyanezt. Később elegendő csak hetente, valamint amennyiben szükséges. Csak kis mennyiségű AHC terméket használjon. Bizonyos esetekben átmeneti viszketést okozhat. Ez azonban normális, amely kb. 5-10 alkalmazás után elmúlik. Szabadítsa meg a hónalját a hónaljszőrtől, így a termék közvetlenül a bőr felületével érintkezik. Amennyiben leborotválja a hónalját, úgy várjon 24 órát az első kezelésig. Az első napon a kezelendő testfelület csak egy kisebb részére kenje a terméket, így tesztelheti a bőr reakcióját. Mindig belülről haladjon kifelé.

Figyelmeztetés: Ne használja sérült bőr esetén. Gyermekek számára nem alkalmas. Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön! Ne használja az egész testre, csak a kívánt testrészekre. Ne alkalmazza a nyálkahártyára és a nemi szervekre.

Megjegyzés: A bőrirritáció leggyakoribb oka a túladagolás! Ezért mindig csak annyit használjon a termékből, amennyi indokolt! Hagyja a bőrfelületen teljesen megszáradni, mielőtt felveszi a ruháját, mert különben elszíneződhet az öltözéke.

Márka: JV Cosmetics

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JV Cosmetics AHC Sensitive® ajándékminta